Hvorfor TENA

Hvorfor din kjære fortjener TENA

Når du pleier noen som er inkontinente, har du mye å gjøre og tenke over. Derfor er det viktig at du har beskyttelse du kan stole på. Da slipper du å kaste bort tid med å lure på: Er det absorberende nok? Vil det forhindre ubehagelig lukt? Er det komfortabelt i bruk? Er det bra for huden?
 
Vi lytter til helsepersonale og omsorgspersoner som deg. Vi har lært om deres behov og behovene til de eldre de pleier. Og det har hjulpet oss med å utvikle bedre inkontinensbeskyttelse og hudpleie: løsninger du kan stole på for å gi din kjære best mulig pleie.

God absorpsjon

Urin er tynt og kommer raskt, og kan lekke ut på klær og sengetøy på et øyeblikk uten rett type beskyttelse. TENA-produktene er skapt for en kroppsnær, komfortabel og sikker tilpasning, og er laget med hurtigvirkende overflatemateriale for rask absorpsjon for å unngå risikoen for lekkasje. Raskere absorpsjon betyr færre lekkasjer og mindre klesvask.

Eksepsjonell friskhet

Med TENA-produktene kan din kjære nyte selskapet til andre uten å bekymre seg for ubehagelig lukt. Vår inkontinensbeskyttelse er designet for å nøytralisere bakteriene og ammoniakken som forårsaker uønsket lukt, slik at vedkommende kan føle seg avslappet og trygg når han eller hun er sammen med familie og venner.

Å føle seg tørr

Å hjelpe din kjære med å holde seg komfortabel handler om å holde ham/henne tørr. Det er derfor vår FeelDry™-teknologi er en viktig del av produktene våre som er laget for kraftig lekkasje. Teknologien fører urinen vekk fra huden så raskt at overflaten blir tørr igjen på et øyeblikk. Dette er betryggende å vite, spesielt hvis du pleier noen som ikke klarer å si fra når de trenger å bli skiftet på. Det er også nyttig om natten, når det ikke er mulig med så mange skift. Ved å bli kvitt fuktighet og holde huden ultratørr, gir TENA-produktene din kjære maksimal komfort.

Færre hudproblemer

TENA-produktene beskytter huden mot urin, da urin kan være tøft mot den eldre huden til din kjære. Urinen kan irritere huden, spesielt når han eller hun sitter eller ligger i lange perioder. Det er derfor produktene våre er utformet for å låse vekk urin, slik at den absorberende overflaten forblir myk og tørr mot huden. Ta for eksempel vår unikt designede TENA Flex. Det er påvist at dette produktet reduserer hudirritasjon fra å ligge eller sitte i samme stilling på grunn av langvarig sykdom eller funksjonshemming.

Enklere skift

Med all løftingen som er involvert, kan det være en stor anstrengelse å skifte på en inkontinent person. Spesielt hvis vedkommende må ligge ned mens du skifter på ham/henne. TENA Flex har blitt spesialdesignet for å løse dette problemet. Det gir mindre anstrengelser for ryggmusklene, og gjør skifteprosessen enklere og mer komfortabel for deg og din kjære.

Den beste hygienen for hudkomfort

Vask og hygiene er en viktig del av inkontinenspleie. Det er derfor TENA har utviklet et utvalg såper, våtservietter og fuktighetskremer. De er spesielt laget for skjør, eldre hud, særlig de mer sensitive områdene. De gjør det enklere for deg å vaske din kjære i sengen, og etterlater huden hans/hennes ren, lindret og forfrisket.

Finn rett type produkt

Hvilket produkt er best for din kjære? Det kommer an på hans/hennes fysiske og psykiske helsetilstand. For å finne det rette produktet for vedkommendes behov, bruk vår Produktvelger.