Bedre nattesøvn for deg selv og dine nærmeste.

En god nattesøvn er utrolig viktig for helsen til både dine nærmeste og deg selv. Men når du har omsorg for en eldre person med , er det ikke alltid lett å få en hel natts søvn. Derfor utviklet vi TENA ProSkin Pants Night – spesielt designet for å sikre en bedre natts søvn for de du har omsorgen for, og også deg selv.  
 
Når det gjelder din egen og dine nærmestes helse, er søvn like viktig som sunt kosthold og trening. Regelmessige perioder med uavbrutt søvn er helt essensielt for de fleste av oss: vi trenger alle restitusjon og hvile, å reparere muskelvev og produsere hormoner. Søvn gjør det lettere å holde konsentrasjonen, reduserer risikoen for hjertesykdommer og styrker immunforsvaret.  
 
Alderdom øker også risikoen i forbindelse med toalettbesøk om natten. En studie1 på over 400 fall blant innlagte pasienter over 60 år, viste at mer enn 1/3 av fallene kunne knyttes til toalettbesøk, og nesten halvparten av disse skjedde om natten. Studien viste også at de fleste fallene skjedde på grunn av mangel på tilstrekkelig hjelp.  
 
Forholdene hjemme kan selvfølgelig være svært forskjellige. Men det er klart at toaletturer alene om natten for eldre mennesker innebærer en viss risiko. Det er flere ting en omsorgsperson kan gjøre for å redusere denne risikoen, og selve nøkkelen er gode kveldsrutiner. Viten om at de har et pålitelig TENA-produkt kan også gi dine nærmeste trygghet, for eksempel når de beveger seg til badet om natten, eller venter på hjelp. 
 
TENA ProSkin Pants Night er spesielt designet for bruk om natten. Med 16 % høyere absorberingsevne på baksiden2 2 der det betyr mest når man ligger nede, og en høyabsorberende dobbel kjerne for rask absorbering og lekkasjesperre, holder den huden tørr og beskyttet lenger. Den er også lett å ta av og på, som vanlig . Dette gjør toalettbesøk alene lettere, og gir mer selvstendighet. 
 
TENA ProSkin Pants Night er laget av pustende, tekstillignende materialer som gjør at luften kan sirkulere, og gir trippel beskyttelse som holder området tørt, mykt og lekkasjesikkert. Hele 99 % av de spurte omsorgspersonene sier at buksene føles tørre hele natten3, og laboratorietester har vist at de er 32 % tørrere etter 7 timers bruk4. Til slutt, som alle produkter i TENA ProSkin-serien, har de blitt dermatologisk testet og godkjent av Skin Health Alliance. 
 
Opplever en av dine nærmeste søvnforstyrrelser på grunn av inkontinens? Lær mer om TENA ProSkin Pants Night, og hvor du kan kjøpe dem eller bestille en gratis prøve.  
 
[1] Rose G, Decalf V, Everaert K, Bower WF. Toileting-related falls at night in hospitalised patients: The role of nocturia. Australas J Ageing. 2019;00:1-7. https://doi.org/10.1111/ajag.12696 
 
[2] Sammenlignet med TENA ProSkin Pants Super  
 
[3] 5602: TENA Pants Night, Quant In-home CUT, Poland, Nov 2019, n=128  
 
[4] LTster viser at TENA ProSkin Pants Night er betydelig tørrere (32 %) etter syv timer (Rewet Lab Data og målinger i syvende time av TENA ProSkin Pants Night vs. TENA ProSkin Pants Super). 

TENA ProSkin Pants Night

Hvis hun sover godt, gjør du det også.

TENA-CGR-ProSkin-Pants-Night-Sidebox-500x500.jpg