Kvalitetspleie for barn

Som forelder eller omsorgsperson ved urinlekkasje, er barnets velvære din første prioritet.     Å bruke de rette produktene som passer barnets behov og situasjon kan føre til mer kvalitetstid med barnet og økt velvære for barnet.  

Færre lekkasjer betyr færre skift

Sikker beskyttelse og effektiv tørrhet fører til færre lekkasjer. Dette betyr at du kan bruke mindre tid på skift og vask. 

Forhindre unødvendig hudirritasjon

Se alltid etter kvalitetsprodukter som er dermatologisk testet. Ikke bare vil det bidra til å sikre en myk og sunn hud, det vil føre til at du slipper å kaste produkter du har kjøpt som irriterer huden.

Sørg for barnets trygghet

Det å finne de rette produktene kan også være en stor fordel, ikke bare for barnets fysiske velvære, men også for deres følelsesmessige helse. Effektiv beskyttelse med rask absorbering forhindrer fuktighet og lekkasjer, og hjelper barnet med å føle seg sikker og komfortabel, og dermed trygg og glad.

Beskyttelse sparer tid

I tillegg til tørrhetsbeskyttelsen til en bleietruse, buksebleie eller bleie, er bruk av en TENA-underlag (madrassbeskyttelse) en smart hjelp til å absorbere sengevætingsuhell. Dette kan forlenge levetiden på barnets madrass, og også bidra til å minske stress under skift om natten. Et godt triks er å bruke flere lag. Et laken, så underlaget, og så nok et laken. Ved uhell om natten kan du på denne måten enkelt fjerne de to øverste lagene, og så er sengen igjen oppredd og klar. 
 

Planlegg innkjøpene

    Når det gjelder inkontinensprodukter, tenk over hva barnets behov er – alder, størrelse, vekt og aktivitet, for å sikre at du velger riktig produkt i utgangspunktet.  
 
For å finne ut hvilket produkt som er best for barnet ditt, se hele TENA produktutvalg for barn.

Økonomisk støtte

I noen land kan du søke om økonomisk støtte for inkontinensprodukter som har blitt forskrevet for barn. For å finne ut mer om dette og se om det gjelder for din situasjon, snakk med legen din eller helsepersonell.