Dette nettstedet bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. · Les mer om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan endre innstillingene dine Jeg samtykker

Det ser ut til at du befinner deg i <country>

Gå til siden for ditt TENA-marked for lokal informasjon.

Forståelse utgjør hele forskjellen

En tre år gammel jente med krøllete, rødblondt hår sover på morens fang
Forståelse er svært virkningsfullt. Når du kjenner til og forstår fakta om urinlekkasje hos barn, er det lettere å snakke åpent med barnet for å avlive myter og bidra til å minimalisere angst og flauhet som de, og du, kanskje føler.
 
Det er derfor det er like viktig for TENA å produsere inkontinensprodukter som holder barnet ditt tørt og sikkert, som det er å tilby tips og råd fra andre foreldre, lærere og helsepersonell. På denne måten kan du få kunnskapen og forståelsen du trenger for å gi barnet ditt den beste støtten og pleien, og dermed sikre at han/hun har en god og sunn barndom. 

Vi innoverer alltid

Lekkasjer er en av hovedbekymringene når det kommer til dagvæting og sengevæting for både foreldre og barn – spesielt når barna blir eldre. De ønsker å føle seg som alle andre og ikke skille seg ut med noe som gjør urinlekkasjen mer tydelig. Så når det kommer til innovasjon, handler det for TENA like mye om å utvikle teknologi for rask absorbering, som å innovere med forståelse. Det å skape produkter som hjelper barnet ditt med å føle seg sikker, komfortabel og klar for en ny dag, eller en god natts søvn.
 
Les mer om hva du skal se etter i inkontinensprodukter med de beste pleieløsningene.