Forståelse utgjør hele forskjellen

Forståelse er svært virkningsfullt. Når du kjenner til og forstår fakta om urinlekkasje hos barn, er det lettere å snakke åpent med barnet for å avlive myter og bidra til å minimalisere angst og flauhet som de, og du, kanskje føler.
 
Det er derfor det er like viktig for TENA å produsere inkontinensprodukter som holder barnet ditt tørt og sikkert, som det er å tilby tips og råd fra andre foreldre, lærere og helsepersonell. På denne måten kan du få kunnskapen og forståelsen du trenger for å gi barnet ditt den beste støtten og pleien, og dermed sikre at han/hun har en god og sunn barndom. 

Vi innoverer alltid

Lekkasjer er en av hovedbekymringene når det kommer til dagvæting og sengevæting for både foreldre og barn – spesielt når barna blir eldre. De ønsker å føle seg som alle andre og ikke skille seg ut med noe som gjør urinlekkasjen mer tydelig. Så når det kommer til innovasjon, handler det for TENA like mye om å utvikle teknologi for rask absorbering, som å innovere med forståelse. Det å skape produkter som hjelper barnet ditt med å føle seg sikker, komfortabel og klar for en ny dag, eller en god natts søvn.
 
Les mer om hva du skal se etter i inkontinensprodukter med de beste pleieløsningene.