Dette nettstedet bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. · Les mer om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan endre innstillingene dine Jeg samtykker

Det ser ut til at du befinner deg i <country>

Gå til siden for ditt TENA-marked for lokal informasjon.

Hvorfor TENA

En fem år gammel jente sitter på farens fang og tørker ansiktet med en papirserviett.
Barn utvikler seg i forskjellig tempo og på forskjellige måter, i alt fra å lære å gå, snakke og knyte skolissene. Dette gjelder også pottetrening. For noen kommer tørrhet naturlig, mens det for andre, uansett årsak, kan ta litt lenger tid. Det kan være en midlertidig mangel på kontroll, som ved sengevæting, eller en mer permanent utfordring med urinlekkasje. Det kan være stressende for hele familien. Barn kan føle seg flaue og redde for å ha et uhell, mens det kan være vanskelig for foreldre å vite hvordan de skal håndtere det på en god måte.
 
Det er derfor TENA tilbyr både inkontinensprodukter og også tips og råd fra andre foreldre og omsorgspersoner, slik at du kan få vite hva du bør tenke over i en slik situasjonen.