Anna om å leve med urinlekkasje

«Jeg var redd for at noen skulle legge merke til det»

Annas historie

«Som selger i en klesbutikk er jeg på beina og må forholde meg til kunder hele dagen. For mange år siden begynte jeg å lekke urin under fysiske anstrengelser. Hvis jeg for eksempel løftet noe tungt på lageret, kunne et par dråper urin ende opp i trusene. Jeg var redd kollegene mine – eller kanskje til og med en kunde ville legge merke til det.
 
Etter litt nøling fortalte jeg det til bestevenninnen min. Hun anbefalte et spesielt bind for . Det var fantastisk, og jeg levde helt fint med det i flere år. Men etterhvert ble problemet større og bindene ga meg ikke lenger nok beskyttelse.
 
Da jeg hørte om TENA beskyttende undertøy, var jeg veldig skeptisk. Et truseinnlegg eller et bind i trusene var ikke et stort problem, men å slutte med mine komfortable truser og heller bruke beskyttende undertøy? Det var utenkelig for meg. Nysgjerrigheten min vant imidlertid, og jeg bestilte en gratis prøve. Jeg ville i det minste prøve dem. 
 
Da pakken kom forventet jeg tykt, gammeldags undertøy som kunne ses under klærne mine. Men det var faktisk motsatt: TENA beskyttende undertøy er kroppsnært og har et fint design. Ingen kan se at jeg bruker et produkt for urinlekkasje under jeansen, og det beskyttende undertøyet er mye mer absorberende enn bind. Denne følelsen av sikkerhet var akkurat det jeg var ute etter. Nå bruker jeg TENA beskyttende undertøy hver dag, og jeg legger ikke engang merke til det lenger.»