Margaret, 60, om å leve med urinlekkasje

«Jeg syntes det var vanskelig å leve i øyeblikket»

Margarets historie

«Jeg er en 60 år gammel kvinne som elsker camping og grilling med venner. Jeg trodde aldri at skulle komme i veien for min kjærlighet til friluftsliv. Selv de små gledene, som å nyte en god bok ute på terrassen, ble et ork. Jeg pleide alltid å se frem til å tilbringe helgene mine utendørs og ha spennende opplevelser, men det endret seg dessverre. Jeg syntes det var vanskelig å leve i øyeblikket, siden jeg hele tiden måtte være på utkikk etter nærmeste toalett. Jeg oppdaget at lekkasjene mine var et resultat av strålebehandlingen jeg undergikk da jeg fikk kreftbehandling. Jeg er stolt over å si at jeg vant den kampen, men snart hadde jeg en ny utfordring – urinlekkasje.
  
Jeg var desperat etter en løsning da jeg snakket med en venn som også hadde opplevd urinlekkasje på grunn av strålebehandling. Onkologen hennes fortalte henne om inkontinensbind, spesifikt utformet for alle typer lekkasjer. Hun foreslo at jeg prøvde TENA.
 
Jeg unngikk å prøve bind en stund, siden jeg ikke var sikker på om det var det rette valget for meg. Men jeg strevde med å ta tilbake kontrollen over livet, og tok min venns råd og prøvde en gratis prøve fra TENA. Jeg skjønte det ikke da, men jeg hadde funnet en ny reisevenn! Jeg var imponert over hvor pustende og diskré produktet var, og jeg kunne legge ut på landeveien uten å bekymre meg for lekkasjer. Og viktigst av alt, jeg både så ut og følte meg fresh da jeg kom frem dit jeg skulle. Takket være TENA kan jeg fortsette å gjøre jobben jeg elsker med trygghet.
 
Med kreften bak meg og friheten gjenvunnet, er jeg glad for at jeg benyttet meg av de verktøyene som finnes, som TENA, som lar meg være den utadvendte og motiverte kvinnen jeg er.»