Designet for en god natts søvn – inkontinensbind til å stole på

En god natts søvn er svært viktig for god helse – like mye som kosthold og trening. TENA Discreet Normal Night bind er laget spesielt for nattlig beskyttelse, slik at du sover godt, med mindre forstyrrelser, og våkner frisk og uthvilt.

Det finnes en årsak til hvorfor jevnlig og god søvn er hellig for de fleste av oss: det forynger muskelvev, syntetiserer hormoner og samler opp minner. Søvn øker også konsentrasjonsevnen, styrker immunforsvaret og reduserer risikoen for hjertesykdom.  
 
Hos TENA vet vi at kvinner vil ha den velkjente påliteligheten, og komforten av inkontinensbeskyttelse. Vi vet også at de har ulike behov for nattlig beskyttelse. Det gjelder spesielt hvis du sover på siden eller ryggen, da urinlekkasjen heller samler seg bakerst i bindet istedenfor i front. Uten skikkelig beskyttelse kan dette medføre overhydrering og andre uønskede hudproblemer. Det første du likevel vil slite med, er søvnmangel. 
 
Så hvordan bidrar TENA Discreet Normal Night til at du holder deg tørrere og sover bedre? Først og fremst er de 25 % lengre* og 15 % bredere bak* for bedre beskyttelse når du ligger. De har også elastiske barrierer i sidene for bedre sikkerhet, og den betryggende følelsen av at de sitter på plass. I tillegg har de 45 % bedre absorberingsevne*, slik at du sover videre med færre forstyrrelser og våkner friskt og opplagt. 
 
Hele en av tre kvinner opplever en form for , mens en av fire må stå opp flere ganger om natten for å late vannet. Det viser seg også at 78 % av alle kvinner med urinlekkasje ikke bruker spesiallagede produkter i det hele tatt. I TENA tenker vi at det er synd at så mange mennesker sliter med unødvendig søvnmangel. 
 
TENA Discreet Normal Night bind fungerer utmerket til nattbruk. I likhet med resten av Discreet-serien, er TENA Discreet Normal Night selvsagt også parfymefri og , med trippel beskyttelse for å hindre lekkasje og fuktighet, og Fresh Odour Control med avansert materiale som fanger opp væske og eliminerer lukt. 
 
Har du søvnproblemer på grunn av problemer med blæren? Finn ut mer om TENA Discreet Normal Night og hvor du kjøper dem. 
 
*Sammenlignet med TENA Discreet Normal  

TENA Discreet Normal Night

Designet for å brukes om natten. Holder deg tørr. Beskytter som TENA.

En pakke TENA Discreet Normal Night inkontinensbind mot en blå bakgrunn