Riktig beskyttelse for riktig ting!

Menstruasjonsbind er gode til menstruasjon, men de er ikke like gode til å håndtere urinlekkasjer. Så istedenfor å bruke noe som bare halvveis klarer jobben, hvorfor ikke bruke noe som er laget for å gjøre den?

TENA inkontinensbind er spesielt utformet for å håndtere urin, noe vanlige menstruasjonsbind ikke er. Menstruasjonsjbind ser kanskje ut som om de passer til urinlekkasje, men ved mer enn en teskje væske vil de ikke gjøre det du trenger at de gjør.

Spesielt utformet for jobben

TENA-bind får jobben gjort, takket være fire fantastiske funksjoner som gjør et liv med urinlekkasje mye lettere.
Et bilde av en farget kvinne som holder et TENA Discreet-bind og illustrerer hvor tynt det er.

Tynt og diskré

TENA-bind er utformet for tynnhet og diskresjon, så de er mye tynnere enn du kanskje forventer, spesielt når du ser hvor mye de klarer å absorbere. Få beskyttelsen du trenger uten å bekymre deg for diskresjon.

En pakke med TENA Discreet Mini

Overlegen tørrhet

TENA-bind er fylt med absorberende polymerer. Disse er som små perler som utvider seg og blir til gele når de kommer i kontakt med væske. De holder urinen låst inne, så den ikke kommer opp til overflaten igjen, og dette betyr at bindet føles tørt.

En kvinne holder opp et TENA Discreet-bind. 3x beskyttelse-ikon ved siden av bindet.

Odour Control

TENA-bind hemmer også lukten som kommer med urin. Materialene i bindet forhindrer utviklingen av ammoniakk, som i sin tur stopper bakterievekst og holder bindet friskt.

En hvit kvinnes hånd med rød neglelakk og en ring heller en liten mengde vann på et TENA Discreet-bind som ligger flatt på overflaten.

Rask absorpsjon

TENA-bind absorberer urin mye raskere, og holder deg ren og frsk. Dette er fordi overflaten og materialene under er spesifikt utformet for den sterke strømmen av urin, mens menstruasjonsbind har en åpen utforming for tykkere væske, som blod.

Prøv dem du også

Velg mellom noen av våre bestselgende bind. De er så diskré at du knapt vil legge merke til dem!