Nye TENA Discreet Inkontinensbind

Gjør hva du vil. Vær hvem du vil

Enten du løfter vekter på treningssenteret, praktiserer yoga eller drar ut på en løpetur – nå har du et hemmelig våpen som lar deg gjøre det du vil med full trygghet og diskresjon.  

De nye TENA inkontinensbindene våre har en unik instaDRY™-sone som øyeblikkelig fanger opp og kapsler inn lekkasjer. Bindene har en tynnere og mer diskré front og bakside, et feminint design på topplaget, og quick wrap for enklere håndtering. Alt dette hjelper deg med å føle deg sikker og kunne nyte livet til det fulle.  

Ikke reis hjemmefra uten.

Husk å ta med nøkler, lommebok, telefon og TENA Discreet.  

Uansett livsstil – det er noen ting du alltid sjekker at du har med før du drar hjemmefra. Når du legger TENA Discreet til listen er du forberedt på alt. 

TENA Discreet Extra

Absorberer øyeblikkelig. Beskytter som TENA.

TENA-women-discreet-campaign-promo-500x512px.jpg
TENA-women-discreet-campaign-promo-2-500x500.png

Hva er instaDry?

 
Den tøffeste utfordringen for et inkontinensbind er å raskt absorbere store mengder væske og samtidig være så diskré som mulig. instaDRY™-teknologien vår er utformet spesifikt for å håndtere dette problemet. Ved å bruke raskt absorberende materialer som distribuere væsken jevnere over bindets absorberende kjerne, gir den nye TENA Discreet maksimal sikkerhet med mindre materialer. 
Selvsikker kvinne som står med tunge vekter på skuldrene på et treningssenter

TENA Discreet

Jeg vil være meg

Jeg vil ikke slutte å trene. 
Nye TENA Discreet med instaDRYTM-sone. 
Nærbilde av en hånd som holder et TENA Discreet-bind

TENA Bærekraft

Mer fra mindre

Som et steg på veien mot å halvere karbonfotavtrykket vårt innen 2030 er TENA Discreet-bindene – for dråper til større urinlekkasje – produsert av mindre materialer, som gir et tynnere produkt og mindre emballasje. Dette lar oss optimere produkttransporten, og dermed redusere miljøpåvirkningen vår på veien.

Pakker med TENA Discreet Mini, Mini plus og Normal

TENA Discreet

Overraskende tynt. Beskytter som TENA.

Trippel beskyttelse – tørr, sikker og med luktkontroll.

TENA Discreet Extra, Extra Plus og Maxi dekker alt fra middels til kraftige lekkasjer. Alle våre TENA inkontinensbind har også trippel beskyttelse mot lekkasjer, lukt og fuktighet. Se hele utvalget vårt, og finn det rette produktet for deg på produktsiden vår. 

Produktfordeler

Ikon InstaDryTM-sone

Umiddelbar absorbering med instaDRY-sone

instaDryTM-sonen absorberer umiddelbart væske vekk fra huden, og fordeler den jevnt over hele bindet for maksimal komfort og sikkerhet.
Logo-ikon Discreet

Discreet

Spesielt designet for kvinner med , med en tynnere utforming foran og bak for ekstra diskresjon.

Bestill direkte fra TENA-butikken