Å holde seg aktiv med urinlekkasje

Det finnes mange måter for å beholde kontrollen og fortsette å leve livet på den måten du ønsker, uansett hva slags type urinlekkasje du opplever.

Å holde seg aktiv med urinlekkasje og inkontinens

Oppretthold en aktiv livsstil

Er du bekymret for å ta en kveld ute med gutta, et fire timer langt møte eller å spille basketball med barna dine? Det er ingen grunn til å stoppe daglige aktiviteter bare fordi du opplever urinlekkasje.

Her har du noen raske tips som kan hjelpe deg med lekkasjene og å opprettholde kontrollen:

  • Gå på toalettet før du går ut – å tømme blæren før en planlagt aktivitet kan hjelpe deg med å slappe av.
  • Kunnskap er styrke – å finne ut hvor toalettene er på forhånd, kan hjelpe deg med å planlegge aktiviteter bedre, og du trenger ikke å stresse med å finne et toalett når du trenger det. Hvis du skal se en kamp, kan du for eksempel prøve å få setet ditt nær toalettene.
  • Hold deg hydrert – ikke drikk mindre bare fordi du vil være sikker på at du ikke vil lekke urin under aktivitetene. Hvis du drikker mindre vil du bli dehydrert, som igjen vil gjøre situasjonen verre. Med andre ord, husk å holde deg hydrert.
  • Unngå triggere – selv om det er viktig å holde seg hydrert, vil det hjelpe deg hvis du modererer triggere som te, kaffe og alkohol. Det er kjent at disse drikkene gjør at kroppen produserer mer urin.
  • Knip – øvelser for bekkenbunnsmuskulatur er kjent for å hjelpe når det kommer til urinlekkasje, så sørg for å opprettholde knipeøvelsene. Spesielt siden du kan gjøre dem både på jobb og hjemme.
  • Beskyttelse mot urinlekkasje – det finnes gode produkter som beskytter mot urinlekkasje. TENA Men er spesielt utformet for å tilby diskresjon, komfort og sikkerhet, og er laget for å passe din livsstil. De kommer i forskjellige absorberingsnivåer, fra lett beskyttelse til undertøy med høy absorberingsevne, så du kan være sikker på å finne noe som passer for deg.
  • Disse enkle tipsene kan forbedre din livskvalitet og hjelpe deg med å fortsette dine hverdagsaktiviteter med trygghet.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.
Object reference not set to an instance of an object.