Full fart og spenning!

TENA Men - stolt samarbeidspartner til TEAM R.A.S Drifting

Har du hørt om drifting før?
 
Drifting er en kjøreteknikk innen bilsport der føreren av bilen lar bakhjulene sladde kontrollert og må motstyre bilen rundt en trasé eller en bane. Vanligvis blir kjørelinjen, som er designet av Arrangørens Løpsleder i samarbeid med fagdommerne, laget ut ifra en linje som gir høyest mulig hastighet og vinkel som en bil er i stand til å beherske. 
 
Kriterier for dømming i en konkurranse kan være:
  • Hastighet
  • Vinkel
  • Linje
  • Stil/Sow
I 2019 er TENA Men stolt sponsor av TEAM Richard Andre Skaug som kjører en 1993-modell Toyota Supra MK4 med motor 2jz gte, 615 whp (ca. 700 hk i motoren). 
 
Richards historie
 
"Det startet med en gammel Opel tilbake på midten av 2000-tallet. På denne tiden var det gøy å bygge bil og å kjøre for morroskyld. Det ble startet en uformell klubb som fikk navnet "Maniac Drifters" som kjørte for gøy og som arrangerte uformelle treninger. 
 
I 2014 kjøpte jeg min drømmebil fra Japan - en ypperlig funksjonell bil for drifting. Det har vært en lang reise. Fra bygging av bilen til optimalisering etter det budsjettet som har vært mulig. 
 
Bilen er bygget med egne midler og med engasjement fra familie og venner. I 2016 deputerte jeg i Pro-klassen". 
 
Richard har gjort det bra i flere konkurranser de siste årene, og han har mål om gode prestasjoner også i 2019. 
 
TENA Men - Samarbeidspartner

En representant fra TENA var tilstede på 2 NM-runde i Egersund. Der kunne det meldes om fart, spenning og et svært godt og inkluderende miljø! Vår "TENA-mann" fikk sitte på 2 runder og han kan melde om at "dette var noe av det villeste og råeste jeg har gjort!"
 
TENA håper at urinlekkasjer blant menn også skal kunne snakkes om i en tøff motorsport som drifting, og at vi sammen kan bryte ned tabu rundt denne tematikken. 
 
TENA Men ønsker Richard lykke til med kommende løp!