La ikke urinlekkasjer stoppe deg!

TENA Men er samarbeidspartner med Birken

I henhold til en undersøkelse vi har gjort sammen med Yougov, oppgir nesten hver tiende person som opplever urinlekkasjer at det er et hinder å drive med trening.
 
For å øke oppmerksomheten på at urinlekkasje ikke trenger å stoppe noen fra å leve et aktiv liv og at du kan fortsette å gjøre det du vanligvis gjør, om det er et krevende løp, gå på ferie eller bare gå ut og møte venner, har vi startet samarbeidet med Birken. 
 
Birken har lange tradisjoner og har som idé å tilby breddeidretssarrangement som årets treningsmål innenfor langrenn, sykling og terrengløp. Birken ønsker å gi utfordringer og opplevelser for alle. 
 
Gjennom året kommer vi til å dele treningstips om hvordan man kan trene bekkenbunnen for bedre kontroll. Å gjøre nødvendig forarbeid er selvfølgelig viktig, og glem ikke riktig beskyttelse!
 
Mange som lider av urinlekkasjer vet ikke at det finnes produkter som er spesielt utviklet for menn, og mange lar vær å oppsøke hjelp. Vi håper å kunne endre dette gjennom samarbeidet med Birken. I prinsippet går det fint an å trene dersom man bruker rett beskyttelse. 
 
Håper du vil være med og utfordre deg selv!