Tips og råd

Nyt det gode liv med tips og råd om mannlig urinlekkasje fra menn som vet hva de snakker om. Vi har samlet all informasjonen du trenger fra ekspertene.

Tips og råd

Hydrer

Hydrer

Ikke kutt ned på vanninntaket. Kanskje du tror at det vil hjelpe på lekkasjene å drikke mindre, men det vil bare føre til dehydrering og muligheten for at urinen din konsentreres. Mer konsentrert urin kan føre til blæreinfeksjoner og det er det ingen som ønsker seg.
Moderasjon

Moderasjon

Triggere som koffein, alkohol og kunstige søtningsmidler kan øke trangen til å gå på toalettet. Men slapp av, du trenger ikke å si takk og farvel til det gode liv, det hadde bare vært bra for deg å kutte ned på for eksempel koffein.
Slutt å røyke

Slutt å røyke

Du vet allerede at røyking ikke er bra for helsen, men enda en grunn til å slutte skader ikke. Visste du for eksempel at tobakk kan forverre urinveissymptomer? For ikke å glemme at hostingen som kommer med røyking ikke hjelper mot urinlekkasje.
Slapp av

Slapp av

Stress er aldri behagelig, spesielt ikke siden det kan forårsake urinlekkasje eller gjøre symptomene dine verre. Ved å bruke avslapningsteknikker som pusteøvelser og meditasjon, kan du bli bedre på å kontrollere blæren.

Vitnesbyrd

Jeg vil ikke at kollegene mine skal se de brukte innleggene i avfallsbeholderen på toalettet, så jeg pakker dem inn i toalettpapir før jeg kaster dem.

Trevor,

42