Sammen utgjør vi en forskjell

  I arbeidet med beboere, sykepleiere og annet personale innen helsevesenet, bestreber vi å utvikle nye og mer effektive måter for å tilby moderne kontinenspleie for situasjoner i det virkelige liv.

  TENA er en del av Essity, et ledende globalt selskap for hygiene- og helseprodukter

  Essity er et ledende globalt hygiene og helseforetak som produserer og selger personlig hygieneprodukter (Babybleier, mestruasjonsprodukter, inkontinensprodukter og medisinske forbruksvarer), papirvarer og produkter til profesjonell hygiene og rengjøring. Vår visjon er; å være engasjert i å forbedre velvære gjennom ledende hygiene- og helseløsninger. Vi selger våre produkter i mer enn 150 land med mange kjente merkevarer som TENA, TORK, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda and Zewa. Essity har nesten 48 000 ansatte og net sales i 2016 var ca 101 bn svenske kroner. Vi skal drive bærekraftig utvikling, produksjon, salg og markedsføring av verdiøkende produkter innen hygiene og helse. Firmaets hovedkvarter er i Stockholm og vi er på Nasdaq børs i Stockholm. Essity var tidligere del av SCA gruppen. Mer informasjon finner du på www.essity.com

  Banebrytende innovasjoner

  Med en økende aldrende befolkning og mange enkeltpersoner som i stillhet lider av inkontinens, [1] er det et stort behov for personlig og effektiv kontinenspleie. Hos Essity Norge AS og TENA er vi stolte over vår forpliktelse til å designe banebrytende og innovative produkter og løsninger. Vi var for eksempel de første til å utvikle kontinensbeskyttelse som var spesifikt formet for å følge kroppens konturer.

  Finn ut mer om vår nyeste innovasjon

  Skreddersydde løsninger, i dag og i fremtiden

  Hos TENA er vi engasjert i å tilby produkter og løsninger som er skreddersydd for å passe våre individuelle kunders behov. I arbeidet med beboere, spesialistsykepleiere og annet personale innen helsevesenet, bestreber vi å utvikle nye og mer effektive måter for å tilby moderne kontinenspleie for situasjoner i det virkelige liv.

  TENA essens

  Samarbeid med TENA

  Å samarbeide med våre kunder er vesentlig. Ved å kjenne helsepersonalets hverdag forstår vi hvordan vi kan hjelpe i forskjellige arbeidssituasjoner og samtidig  tilby de beste produktene og tjenestene til de du tar hånd om.

  Vårt samarbeid i praksis

  I 2012 holdt TENA et omsorgsarrangement i YueTan, Xicheng District, Kina. Det involverte 70 deltakere fra media, direktører fra 26 bofellesskap, sykepleiere fra Beijing Nursing Association (BNA) og slektninger som fungerte som omsorgspersoner. I løpet av arrangementet ble pleiernes historier fra virkeligheten presentert, med fokus på erfaringen med å leve med inkontinens, og den omfattende påvirkningen dette hadde på livskvaliteten.

  Å samarbeide med TENA

  TENA essens

  Referanser:

  1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
  2Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (English Extract).
  3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013.