TENA for apotek og bandagist

  Våre tjenester fører kunder til virksomheten din, samtidig som vi gir deg kunnskap og produkter til å innfri kundenes behov.

  Bidrar til at din virksomhet styrkes

  Som global markedsleder innen kontinenspleie, nyter våre produkter og tjenester stor tiltro fra både kunder, apotek og bandagist. I mange år har vi samarbeidet med apotek verden over og fått viktig innsikt i markedet for kontinenspleie. Med bakgrunn i dette har vi utviklet verktøy og tjenester du kan benytte i din virksomhet.  

  Vi investerer kontinuerlig i forskning og utvikler produktutvalget vårt, for å sikre at du alltid har det riktige produktet som innfrir dine kunders behov. 

  TENA-tjenester for apoteker

  Vi deler vår kunnskap

  Med over 50 års erfaring har vi oppnådd en dyp forståelse for beste praksis innen kontinenspleie og personlig hygiene. Vårt utvalg av produkter og tjenester er designet med bakgrunn i innsikt og tilbakemeldinger fra apotek, bandagist, helsepersonell og omsorgspersoner.

  Hos TENA vet vi at kundene dine trenger pålitelige råd og støtte. Med vårt brede utvalg er det essensielt at personalet føler seg trygge i alle sine anbefalinger. 

  Markedsføring

  Våre kampanjer og skreddersydde forbrukernettsteder, øker oppmerksomheten og etterspørselen etter TENA-produkter. I tillegg tilbyr vi utstillings- og informasjonsmateriell knyttet til våre kampanjer, som du kan bruke i butikken. 

  Våre produktguider, kampanjetilbud og nye produktlanseringer gir deg mulighet til å tilby høykvalitetsprodukter som virkelig utgjør en forskjell.

  En rekke støtteverktøy

  • opplæring for deg og ditt personale

  • kategoriledelse 

  • produktinformasjon og guider for valg av produkt

  • utstillingsmaterialer til butikk

  • kampanjetilbud og gratisprøver

  • kundeveiledning

  TENA-tjenester for apoteker

  Samarbeid med TENA i dag

  Hos TENA mener vi at samarbeid gir størst effekt og derfor samarbeider vi med helsepersonale som jobber med kontinenspleie verden over. Dette er med på å sikre at våre produkter og tjenester utformes for å innfri virkelige behov.

  Alle våre produkter er nøye testet for å sikre at de er av høyeste kvalitet. Vi er en nøkkelinvestor i global forskning, og bestreber alltid å forbedre og innovere utvalget vårt for å tilby bedre og mer effektiv kontinenspleie. Vi bruker vår ekspertise til å gi skreddersydd opplæring til personale, slik at de kan gi best mulig støtte og veiledning til kunden. Vi deler råd for beste praksis innen kategoriledelse og kampanjer i butikk.

  TENA innovative kontinenspleie kan endre livene til dine kunder til det bedre.

  TENA-tjenester for apoteker

  Referanser:

  1Studie av 600 kvinner i alderen 35+ år, NL Q1 2014. 
  2Kantar Health. Forbrukertest for TENA Men-oppgraderingen. Mars 2016. SCA data i arkiv