TENA ProSkin kombinerer inkontinenspleie og god hudomsorg

  TENA ProSkin kombinerer inkontinenspleie og hudomsorg

  Med 50 års ekspertise innen pleie av eldre og andre som opplever inkontinens, er TENA engasjert i å finne måter for å forbedre pleiens kvalitet. Vi forstår at det å opprettholde god hudomsorg er en viktig del av håndteringen av inkontinens. TENA ProSkin er en serie med inkontinenspleieprodukter som er utformet for skjør, aldrende hud, og er et resultat av vår omfattende forskning og våre innovative testmetoder. TENA ProSkin har blitt verifisert av eksperter innen hudomsorg ved University of Southampton og University College London, og har støtte fra Skin Health Alliance.

  TENA Slip PLUS ProSkin

  Hva er TENA ProSkin?

  TENA ProSkin-serien inkluderer både absorberende produkter og hudpleieprodukter utformet for å støtte og opprettholde hudomsorg når du pleier personer med inkontinens. Rensende produkter sikrer at aldrende hud blir skånsomt rengjort, mens barrierekremen gir huden et ekstra beskyttende lag. Produktets absorberende design gjør at fuktigheten reduseres samtidig som det bidrar til å opprettholde hudens naturlige mikroklima. For å sikre at produktene gjør det vi sier at de gjør, har vi blant annet utviklet en TENA-test for hudfuktighet. Denne unike testmetoden måler samspillet mellom produkt og hud, og har fått støtte fra University of Southampton.

  Utviklet av våre eksperter for å imøtekomme dine behov

  Vi har brukt mye tid på å samarbeide med helsepersonell for å forbedre hudpleiefordelene av våre produkter. Vi mener dette vil føre til bedre pleie for de eldre. Forskning viser at fire hovedproblemer påvirker hudomsorgen til de som opplever inkontinens: Hvor lenge den er kontakt med inkontinensproduktet, repetert bruk, våthetsnivåer og hudsensitivitet. Skjør hud trenger spesiell omsorg, og TENA ProSkin-serien har blitt utviklet av forsknings- og utviklingsteamet vårt på over 300 personer for å imøtekomme hudens spesielle behov.

  Sentrert på individuell velvære

  Når du bruker TENA ProSkin, håndterer du ikke bare inkontinens, du bidrar aktivt til å holde huden sunn. Og dette gjør livet til den som lever med inkontinens mer komfortabelt og verdig. Det kan også hjelpe pleierne med å få mer tid til andre pleieoppgaver.

  Sentrert på individuell velvære

  Tre steg til god hudomsorg

  TENA har utviklet en trestegsløsning for hudomsorg for de som lever med inkontinens. Våre mange års ekspertise har vist oss at disse tre stegene er de viktigste prinsippene når det kommer til å opprettholde en naturlig hudomsorg:

  Hold huden tørr

  Hold huden tørr med TENA ProSkin absorberende produkter med FeelDry Advanced™-funksjonalitet

  Hold huden ren

  Hold huden ren med TENA ProSkin våtservietter og vaskekremer

  Hold huden beskyttet

  Hold huden beskyttet ved å påføre TENA ProSkin barriere- eller sinkkremer

  TENA ProSkin kombinerer disse tre elementene i én produktserie for inkontinenspleie som er spesielt utviklet for aldrende, skjør hud.

  Neste nivå av beskyttelse

  Våre TENA ProSkin absorberende produkter tilbyr trippel beskyttelse for tørrhet, mykhet og lekkasjesikkerhet. FeelDry Advanced™ absorberer raskt væsken vekk fra overflaten og holder huden tørr. De absorberende produktene fungerer i tandem med renseprodukter og beskyttende produkter, for å fremme hudomsorg og forebygge irritasjon.

  Din garanti for sunn hud

  Vi utviklet TENA ProSkin for å løse utfordringen med å forbedre hudomsorgen hos eldre og for å gi bedre støtte til helsepersonell. For ekstra sinnsro har Skin Health Alliance gitt sin støtte til alle TENA ProSkin-produktene, så du kan være trygg på at de alltid er hudvennlige og innfrir høyest mulig standard.

  Skin Health Alliance

  Utforsk TENA ProSkin-produktene for hudomsorg

   Utforsk TENA ProSkin-produktene for hudomsorg

  Produktserien ProSkin

  Referanser:

  1Arkiverte data Preferanse testrapport TENA ProSkin Slip. August 2018, Polen/Storbritannia/Tyskland n=360