TENA ProSkin støttes av Skin Health Alliance

  TENA ProSkin er anerkjent av Skin Health Alliance

  TENA ProSkin-produktene er utformet for å hjelpe deg med å tilby den beste pleien for skjør hud, noe vi vet er en av topprioriteringene til kundene våre. Produktene våre er alltid utviklet med kundenes input, og utformet med deres behov i tankene. Å få støtte fra Skin Health Alliance (SHA), som betyr at vi imøtekommer tøffe standarder rundt sikkerhet, effektivitet, etikk og bærekraft, er en del av engasjementet vårt til å skape kvalitetsprodukter kundene våre vet at de kan stole på.

  TENA ProSkin Slip super

  Vi forbedrer standarden på pleien

  Vi vil at kundene våre skal ha full tillit til TENA ProSkin-produktene. Siden Skin Health Alliance (SHA) uavhengig vurderer forskning og utvikling bak hudpleieprodukter, gir dette stempelet kundene våre en trygghet om at ledende hudpleieeksperter er overbevist om kvaliteten på TENA ProSkin. Vi er alltid ute etter å innovere og forbedre produktene våre, for å hjelpe deg med å forbedre standarden på pleien til de som lever med inkontinens.

  Skin Health Alliance (SHA)-logo

  Velg anerkjente produkter for garantert kvalitet

  Når du ser Skin Health Alliance (SHA)-logoen på TENA ProSkin-produktene, kan du være sikker på at TENA ProSkin-produktene er hudvennlige, at hudfordelene til TENA ProSkin er uavhengig verifiserte og at TENA ProSkin-produktene har en minimal påvirkning på miljøet.

  Vi setter sunn hud på kartet

  Skin Health Alliance (SHA) er en ledende internasjonal organisasjon innen hudomsorg, dedikert til å være i forkant når det kommer til sunn hud verden over. De samarbeider med hudleger, forskere og hudpleieindustrien. SHA tilbyr kundene en garanti for standarder innen hudomsorg. Komitéen av eksperter har gitt sin profesjonelle støtte til hudpleieproduktene som bærer SHA-logoen. En del av SHAs kjernemisjon er å støtte veldedige organisasjoner for hudhelse verden over.

  Inkontinent kvinne drikker te

  Vi jobber mot bedre hudomsorg

  Med vår produktserie TENA ProSkin ønsker vi å gi den beste støtten til kundene våre rundt det å holde skjør hud sunn. Det er derfor vi har sørget for at alle TENA ProSkin-produktene har blitt vurdert og fått støtte av Skin Health Alliances (SHA) komite av uavhengige hudleger, forskere og eksperter.

  Vi bestreber bærekraft

  Vi bryr oss om miljøet, og vi vet at kundene våre også gjør det. Skin Health Alliance (SHA) vurderer miljøpåvirkningen av forskning, design, produksjon, pakking og kasting av hudpleieprodukter, så kundene våre kan være sikre på at TENA ProSkin når de høyeste standarder innen bærekraft.

  Utforsk TENA ProSkin-produktene for hudomsorg

   Utforsk TENA ProSkin-produktene for hudomsorg