Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. · Hva er informasjonskapsler? Jeg samtykker

Nyheter fra TENA

Fagdag med Kommunehelsetjenesten

Samhandling skaper kvalitet

Kjempegod stemning med god blanding av fag, diskusjoner og masse humor på fagdag for Kommunehelsetjenesten. En super dag! Tusen takk til deltagere, SCA, Coloplast og Nutricia som satte fokus på inkontinens, kateter og screening av ernæringsstatus hos pasienter.

Nina fra Coloplast, Sissel fra SCA, Karoline fra Nutricia og Ragne, daglig leder Sykepleieklinikken satte fokus på samhandling for å skape kvalitet i pasientbehandlingen.

fagdag kommunehelsetjenesten.jpg

Digital kontinenspleie

Med en aldrende befolkning blir det stadig viktigere å utvikle produkter som kan forenkle og forbedre eldreomsorgen. En digital bleie er en løsningene som skal bidra til bedre inkontinenspleie. 

Les mer om helsegevinster ved digital kontinenspleie (Life Science, Aftenposten 09.02.2017)

aftenposten thumb.jpg

Kjosavik

TENA var representert på Norengros Kjosavik sin kick off i Stavanger 13 - 14 januar. Vibeke Olsen og Erik Kristoffersen hadde godt besøk på standen og mange deltakere i spørrekonkurransen på Kahoot.

En flott kick-off med hele 38 utstillere!

Stand Kjosavik

Samarbeid

Hos TENA mener vi at samarbeid gir størst effekt og vi bruker vår ekspertise til å gi skreddersydd opplæring. Vi deler råd for beste praksis innen kategoriledelse og kampanjer i butikk slik at du kan gi best mulig støtte og veiledning til kunden.


Distriktssjef Merethe Engh Ask på besøk i Ditt apotek

Distriksjef Merethe Engh Ask på besøk i Apotek 1

TENA Lady Pants – våre mest undertøyslignende bleietruser noensinne.

Med trippel beskyttelse mot lekkasjer, odør og fuktighet.

TENA Lady Pants

TENA Lady Discreet

Produktene i vår nye serie er 20 % tynnere, men allikevel like sikre ved hjelp av microPROTEXTM teknologi. Kjernen er formet etter kroppen for forbedret komfort og tilpasning.

2000x1000_Carnival-image_new.jpg