Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. · Hva er informasjonskapsler? Jeg samtykker

Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for behandling av personopplysninger 

Det er Svenska Cellulosa Aktiebolagets («SCA») og dets datterselskapers («SCA» eller «SCA-Gruppen») mål at alle personer hvis personopplysninger behandles av SCA, til enhver tid skal være trygge på at deres personvern respekteres og at aktsomhet utvises for hans eller hennes personopplysninger. Se også SCA-gruppens etiske retningslinjer. SCA vil overholde gjeldende lokale databeskyttelseslover som regulerer innsamling og bruk av informasjon relatert til enkeltpersoner («personopplysninger»), samt disse retningslinjene for personvern. Formålet med disse retningslinjene for personvern er å fremsette de prinsipper som gjelder for bruk av personopplysninger som du oppgir til oss, eller som vi får om deg. SCA eller relevant datterselskap som oppgitt her eller på relevant nettsted, er ansvarlig for behandling av personopplysninger som beskrevet her.

Informasjon – personopplysninger

Personopplysninger, inkludert informasjon som navn og adresser som du oppgir til SCA, kan behandles både manuelt og av datamaskiner. Personopplysningene oppgitt av deg vil behandles for følgende formål: (i) administrering av forespørsler fra eller avtale med deg, (ii) for å tilby informasjonen og tjenestene i henhold til slik forespørsel eller avtale, i tillegg til (iii) markedsføring og kundeoppfølging og (iv) salg/produktutvikling, alle som bestemt gjeldende av SCA. Ved å sende inn personopplysninger samtykker du i å være bundet av vilkårene fremsatt i disse retningslinjene for personvern og i brukervilkårene.

Ethvert besøk til SCAs nettsteder kan føre til registrering av din IP-adresse brukt for slik tilgang. Vi bruker også IP-adressene til å måle bruken av SCAs nettsteder. (En IP-adresse er et unikt nummer som gjør det noen ganger mulig å identifisere en brukers tilkobling til Internett, og dette nummeret blir gitt automatisk av nettleseren din hver gang du besøker et nettsted.) Slike målinger kan også omfatte å hente inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet, inkludert nettstedsovervåking, for å hjelpe SCA med å forbedre nettstedet, for å tilpasse opplevelsen ved å skreddersy innholdet du ser, for å optimalisere brukeropplevelsen og for å bestemme bruksfrekvens. Dette kan også gjelde for andre brukerkontoer du eventuelt har hos SCA. Vi kan også utføre statistisk analyse av innsamlet data.

Sensitiv informasjon

Hvis du frivillig oppgir sensitive personopplysninger om deg selv (for eksempel informasjon relatert til din fysiske helse), gir du SCA ditt samtykke til å behandle de sensitive personopplysningene for formålet fremsatt i disse retningslinjene for personvern (og annen melding om databruk fremsatt i forbindelse med slik innsamling) i den grad et slikt samtykke er påkrevd under gjeldende lov.

Offentliggjøring av personopplysninger til tredjeparter

SCA kan oppgi dine personopplysninger til en tredjepart, som en partner eller distributør av våre produkter, for å oppfylle formålet for innsamlingen av slik informasjon. Informasjonen oppgitt av deg kan overføres til andre deler av SCA-gruppen og/eller forretningspartnere i land i og utenfor EU.

Vær forsiktig når du sender inn personopplysninger på nett. Det er ditt ansvar å opprettholde sikkerheten av dine passord og personopplysninger. Din bruk av nettstedet utgjør en anerkjennelse og aksept av eventuell risiko.

Tilgang til og retting av personopplysninger

Hvis du har spørsmål angående vår behandling av personopplysninger eller hvis du mener at informasjon behandlet av oss er feil eller ufullstendig, bør du kontakte SCA-selskapet som oppført på nettstedet. Under lokal lovgivning for databeskyttelse, kan du ha rett til tilgang til og korrigering av dine personopplysninger. Vi vil forholde oss til slike rettigheter så langt det er mulig for å oppfylle alle våre rettslige forpliktelser.

For å kontakte tilbyder angående disse retningslinjene for personvern, kan du ta kontakt med SCA på Box 200, 101 23 STOCKHOLM, Sverige eller via e-post til info@sca.com.