Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. · Hva er informasjonskapsler? Jeg samtykker

Tilpasningsguide

Våre tilpasningsguider viser trinn for trinn hvordan du best kan bruke produktene våre for å gi verdig pleie til pasientene og hindre belastning for pleiepersonalet.

374x187_C105-half_fitting-guides.jpg

TENA Solutions

Vårt bleieoppfølgingsprogram, TENA Solutions, gjør det mulig å skape bedre pleie til en lavere totalkostnad. TENA Solutions for sykehjem er et samarbeid mellom TENA og kundene om best mulig håndtering av inkontinens gjennom individuell pleie.

TENA opplæring og kunnskap

Bedre hudpleie

Oppretthold sunn hud og forhindre hudsykdommer ved hjelp av TENA.

TENA opplæring og kunnskap

TENA U-test

TENA U-test er en enkel og komfortabel metode for å påvise urinveisinfeksjon direkte i inkontinensproduktet hos brukere med inkontinens. Testen plasseres i et rent inkontinensprodukt ved ordinært skift. Både urininnsamling og analyse skjer mens testen er i inkontinensproduktet. Brukerne spares for krevende urininnsamling og dermed unødvendig ubehag, samtidig som deres verdighet opprettholdes. For omsorgspersonen reduseres arbeidsmengden, samtidig som verdifull tid frigis.

Les mer om dette produktet

TENA U-test

Referanser:

1Resultatene er basert på en undersøkelse utført av SCA i 2012, med menn over 40 år i USA, Storbritannia, Tyskland, Italia, Russland og Mexico. Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (English Extract).
2Arkiverte SCA-opplysninger: Alle statistikker er basert på gjennomsnittlige prosentsatser fra 85 til 181 eksempler fra TENA Solutions verden over, hovedsakelig fra Europa, men også fra USA, Canada og Kina. Resultatene varierer i forskjellige land og pleiehjem, avhengig av omstendighetene ved hvert enkelt pleiehjem før implementeringen av TS. 2011–13.