Det ser ut til at du befinner deg i <country>

Gå til siden for ditt TENA-marked for lokal informasjon.

Ta kontrollen med TENA Men

Du er vant med å ha kontrollen over alle delene av livet ditt, så la ikke urinlekkasje endre det. Med TENA Men kan du ta kontrollen over urinlekkasje og fortsatt ha kontrollen over livet ditt.

Å holde seg aktiv med urinlekkasje

Det finnes mange måter for å ta kontrollen over livet og fortsette å leve slik du vil, uansett hva slags type urinlekkasje du opplever.

Her er noen raske tips som kan hjelpe mot lekkasje og hjelpe deg med å ta kontrollen:

  • Gå på toalettet før du går ut – å tømme blæren før en planlagt aktivitet kan hjelpe deg med å slappe av.
  • Kunnskap er styrke – å finne ut hvor toalettene er på forhånd, kan hjelpe deg med å planlegge aktiviteter bedre, og du trenger ikke å stresse med å finne et toalett når du trenger det. Hvis du skal se en kamp, kan du for eksempel prøve å få setet ditt nær toalettene.

Les mer

Relaterte artikler

Gå ut med urinlekkasje

Mange menn som opplever urinlekkasje bekymrer seg for å være med på sosiale aktiviteter. Frykten for urinlekkasje kan være et hinder, men med riktig slagplan kan du holde deg beskyttet mot lekkasje og være trygg.

Å holde seg aktiv med urinlekkasje

Det finnes mange måter for å beholde kontrollen og fortsette å leve livet på den måten du ønsker, uansett hva slags type urinlekkasje du opplever.

Hvordan snakke om urinlekkasje

Å snakke om personlige problemer kan være ukomfortabelt, men nøkkelen til å finne en løsning er en åpen og ærlig dialog med både legen og dine nærmeste.