Det ser ut til at du befinner deg i <country>

Gå til siden for ditt TENA-marked for lokal informasjon.

Ta kontrollen med TENA Men

Du er vant med å ha kontrollen over alle delene av livet ditt, så la ikke urinlekkasje endre det. Med TENA Men kan du ta kontrollen over urinlekkasje og fortsatt ha kontrollen over livet ditt.

Å holde seg aktiv med urinlekkasje

Det finnes mange måter for å ta kontrollen over livet og fortsette å leve slik du vil, uansett hva slags type urinlekkasje du opplever.

Her er noen raske tips som kan hjelpe mot lekkasje og hjelpe deg med å ta kontrollen:

  • Gå på toalettet før du går ut – å tømme blæren før en planlagt aktivitet kan hjelpe deg med å slappe av.
  • Kunnskap er styrke – å finne ut hvor toalettene er på forhånd, kan hjelpe deg med å planlegge aktiviteter bedre, og du trenger ikke å stresse med å finne et toalett når du trenger det. Hvis du skal se en kamp, kan du for eksempel prøve å få setet ditt nær toalettene.

Les mer

Relaterte artikler

Gå ut med urinlekkasje

Mange menn som opplever urinlekkasje bekymrer seg for å være med på sosiale aktiviteter. Frykten for urinlekkasje kan være et hinder, men med riktig slagplan kan du holde deg beskyttet mot lekkasje og være trygg.

Å holde seg aktiv med urinlekkasje

Det finnes mange måter for å beholde kontrollen og fortsette å leve livet på den måten du ønsker, uansett hva slags type urinlekkasje du opplever.

Hvordan snakke om urinlekkasje

Å snakke om personlige problemer kan være ukomfortabelt, men nøkkelen til å finne en løsning er en åpen og ærlig dialog med både legen og dine nærmeste.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.