Det ser ut til at du befinner deg i <country>

Gå til siden for ditt TENA-marked for lokal informasjon.

Urge-inkontinens hos kvinner

Stock photo - Posed by model.

Tena kvinner, to kvinner er ute og går treningstur sammen
Pleier du å skanne hvert nye rom for å finne ut hvor nærmeste toalett er? Føler du en nesten konstant trang til å late vannet – selv om du akkurat har vært på toalettet? Våkner du opp flere ganger hver natt for å gå på toalettet?
 
Urge-inkontinens er når trangen til å late vannet skjer ofte, og alltid plutselig, og det medfører ufrivillig lekkasje av urin. Det kalles også ofte å ha en overaktiv blære med lekkasjeuhell. Noen ganger er ikke den nøyaktige årsaken til denne typen urinlekkasje kjent, men det antas at reseptorene i blæren sender feil signaler til hjernen, og indikerer at blæren er fullere enn den er. 
 
Det er flere ting som kan påvirke urge-inkontinens, for eksempel å drikke for mye eller for lite, urinveisinfeksjon, forstoppelse og medisiner. 
 
For å håndtere urge-inkontinens kan du prøve:
 
  • å drikke mer eller mindre enn du pleier
  • å unngå kaffe, svart te og energidrikker, da alle disse kan irritere blæren 
 
De fleste kvinner håndterer symptomene på urge-inkontinens med beskyttende bind eller undertøy. Hos TENA har vi tilbrakt mange år på forskning og utvikling for å skape produkter som vil holde deg trygg og sikker. Vår unike teknikk leder raskt urinen vekk fra overflaten og inn i kjernen der den blir låst inn. Besøk produktsiden vår for å finne produktet som passer for deg, eller for å bestille en gratis prøve.