Anledninger

Fortsett med å si ja til de gode tingene i livet

Å reise, dra på stranden eller hoppe i seng klar for en god natts søvn etter en hektisk dag. Å nyte livet til det fulle er en menneskerett, og  bør aldri hindre deg i å gjøre det du ønsker å gjøre. TENA Lady-produktene er utviklet basert på omfattende kundeinnsikt, og tilbyr en komplett serie av produkter i forskjellige utforminger, størrelser og absorberingsnivåer for å passe individuelle behov. 
 
Serien dekker inkontinensbeskyttelse fra de mildeste til de tøffeste situasjonene, selv de som kanskje er litt vanskeligere å håndtere enn andre. Vi vil at du skal si ja til den helgeturen, strandfesten eller bilferien. Ikke la urinlekkasje hindre deg.
 
Bruk følgende tips for å håndtere urinlekkasje når du reiser eller når du bare ønsker en god natts søvn:
 
  • Tenk over mengden væske du drikker før du går til sengs eller går om bord i et fly. Husk imidlertid at å drikke for lite kan irritere blæren og gi en følelse av trang. 
  • Planlegg rastene før du legger ut på en biltur. Bruk Google Maps for å se hvor det finnes restauranter, parker eller kjøpesentre der du kan bruke toalettet og dermed være trygg under kjøreturen.
  • Legg noen knipeøvelser til morgenrutinen din. Et par minutter med bekkenbunnstrening om dagen kan redusere risikoen for lekkasjer.
  • Last ned en app som viser nærmeste toalett. Det er mange å velge mellom på App Store eller Google Play.