Det ser ut til at du befinner deg i <country>

Gå til siden for ditt TENA-marked for lokal informasjon.

GIRL POWER!

TENA er stolt sponsor av "Det Rosa Toget"!

Girl Power

Girl Power, sykkellag sponset av TENA

TEAM Girl Power - "Det Rosa Toget"

Amatørlaget Team GirlPower ble etablert i 2014. Laget består av sykkelfrelste damer hovedsakelig fra sentrale Østlandet, samt aktive medlemmer i Trondheim og i Tromsø. 
 
"Vi er fra ca. 25 år til 65 år. Vi er dedikerte, treningsvillige og sterke. Vi har ett unikt sykkelfellesskap og vektlegger samhold, lagmoral og teamwork." 
 
Team Girlpower har også ett støtteteam som tilbyr support under samlinger og ritt.
 
Team Girlpower markerer seg som sykkellag i ritt og kan vise til gode resultater. Team Girlpower er også godt synlig på landevei under felles samlinger og treningsturer.
 
Team Girlpower har hatt følgende satsningsritt:   
 
  • Styrkeprøven/Trondheim-Oslo i 2014
  • Lofoten Insomnia i 2015
  • Kvam-Oslo 2016
  • Lillehammer -Oslo 2017 – hvor vi fikk en andre plass i lagkonkurransen. 
  • Styrkeprøven/Trondheim-Oslo i 2018 hvor vi vant lagkonkurransen og satte ny damelagsrekord på tiden 17:56. 
  • Styrkeprøven /Trondheim-Oslo i 2019 hvor Team igjen vant lagkonkurransen - Den store Styrkeprøven (DSS) / Trondheim-Oslo 22 juni 2019.
  • Væteren rundt er satsingsmålet for 2020

I 2019 fikk Team Girlpower Wildcard av arrangør i lagkonkurransen for herre og damelag fra Trondheim til Oslo, og lagets mål var å sykle Trondheim-Oslo på under 16.59. "Nå ble været ikke så bra som vi håpet og vi klarte ikke tidsmålet, men vant lagkonkurransen for damer. Team Girlpower har designet eget profiltøy/racedrakter og vi er godt synlige på felles sykkeløkter og i ritt. Team Girlpower er kjent som «Det Rosa Toget»". 

Flere av damene er også aktivt med på Norseman, Birken, Oslo Maraton og andre maraton i Norge, og maraton i utlandet som Amsterdam, Frankfurt, København etc. Hvor flere av oss også bruker de rosa draktene.

TENA ønsker jentene lykke til!