Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. · Hva er informasjonskapsler? Jeg samtykker

Vi er i stadig utvikling

Hos TENA er vår dedikasjon til innovasjon vevet inn i alt vi gjør. Ved å sikre at vi alltid presser grensene når det kommer til ny teknologi og nye materialer, fortsetter våre produkter å forbedre livene til millioner av brukere daglig.

Vi har over 50 års erfaring, og vi forstår den omfattende innvirkningen som inkontinens har på dagliglivet, samt behovet for personlig og effektiv kontinenspleie. Hos TENA er vi engasjert i løpende utvikling for å best mulig møte brukernes behov. Vi investerer derfor kontinuerlig i forskning og innsikt fra det virkelige liv. Vi forstår at hver situasjon er unik, og evaluerer alt fra livskvalitet til total kontinenskostnad. Ved å stadig utvikle våre produkter og tjenester for å innfri faktiske behov, arbeider vi sammen med deg for å tilby kontinenspleie som virkelig utgjør en forskjell.

Vi er i stadig utvikling for bedre kontinenspleie

TENA Identifi

TENA Identifi er en innovasjon som revolusjonerer kontinenspleie for både beboer og omsorgsperson. TENA Identifi er et lettanvendelig system som registrerer en brukers vannlatingsmønster over 72 timer. Deretter genereres en objektiv rapport med detaljert informasjon om mønster og volum. Dette gir verdifull innsikt du kan bruke til å forbedre kontinenspleien.

  • bedre individuelle pleie
  • forbedret livskvalitet for beboerne
  • mindre behov for hudpleie
  • mindre tidsbruk på inkontinensoppgaver

TENA Identifi

TENA Wet Wash Glove

TENA Wet Wash Glove gir komfortabel og effektiv rengjøring av hele kroppen uten bruk av såpe eller vann. Vaskevotten inneholder lotion og etterlater huden ren og myk. Er dermatologisk testet. TENA Wet Wash Glove gir 25% bedre arbeidsstilling for omsorgspersoner, og fører til opptil 38% mindre tid brukt på stellerutiner.  [2, 3]

Les mer om dette produktet

TENA Wet Wash Glove

TENA Solutions

Hos TENA er vi engasjert i å tilby bedre kontinenspleie for alle. Vårt utvalg av innovative produkter og rutiner for beste praksis er utformet for å innfri behovene til beboerne og arbeidsmiljøet, og samtidig tilby dokumentert komfort, diskresjon og sikkerhet. Våre ekspertråd, opplæring og service er skreddersydd for din arbeidsplass, for å sikre at du får mest mulig ut av våre tjenester.

TENA Solutions

TENA U-test

TENA U-test påviser urinveisinfeksjon direkte i bleien TENA U-test er en klinisk bevist innovasjon som forenkler diagnostiseringsprosessen ved mistanke om urinveisinfeksjon hos personer der det kan være vanskelig å få tatt en ordinær urinprøve, som hos eldre inkontinente eller barn. Plassert i ordinære bleier, kombinerer TENA U-test både innsamling av urin og analysen i ett produkt. Analysen skjer mens testen er i bleien. 

En banebrytende innovasjon

TENA U-test

Referanser:

1Produkttester med TENA Slip med ConfioAir™ hos 242 pleiere i tre land, 2013.
2Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (English Extract).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Oppsummering av resultatet fra Washing Without Water, 2013.
4Arkiverte SCA-opplysninger: 181 eksempler fra TENA Solutions verden over, hovedsakelig fra Europa, men også fra USA, Canada og Kina. 2011–13.