TENA for hjemmebasert omsorg

Hos TENA tilbyr vi skreddersydd støtte og veiledning for å sikre at du med trygghet kan anbefale den beste løsningen til brukerne du tar hånd om.

Forbedre livskvaliteten

1 av 4 mennesker berøres av urinlekkasje en eller annen gang i livet. Til tross for dette er mange ille berørt over å snakke om sine utfordringer og prøver heller å håndtere det på egen hånd og får dermed ikke kjennskap til løsningene som finnes. [1, 2, 3]

Den voksende aldrende befolkningen og alle menneskene som lider i stillhet, gir stort behov for personlig kontinenspleie. 

Hos TENA forstår vi behovene til hver enkelt bruker, enten de trenger lett beskyttelse mot sporadiske lekkasjer, eller maksimal sikkerhet både dag og natt.

Vi har over 50 års erfaring innen kontinenspleie og produktutvikling. Vårt brede utvalg av tjenester og produkter hjelper deg å anbefale riktig produkt hver gang. Ved å gå sammen med TENA kan du være med å forbedre livskvalitet og gjøre en forskjell.

Ekspertråd

Hos TENA har vi utviklet en rekke tips for produktvalg samt e-opplæringsverktøy, for å hjelpe deg med å anbefale riktig produkt til hver enkelt bruker. Vi deler vår erfaring og innsikt i å leve med urinlekkasje slik at du kan gi gode råd og veiledning.

Referanser:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Incontinence, Paul Abrams, Consultation on Incontinence, 2005.
3IPSOS Brand health tracking, US, FR, UK, DE , 2010.
4SCA, Better care, better health “Towards a framework for better continence solutions”. Policybriefing om inkontinens.