Tips og råd

Nyt det gode liv med tips og råd om mannlig urinlekkasje fra menn som vet hva de snakker om. Vi har samlet all informasjonen du trenger fra ekspertene.
Smarte måter for å ta kontroll

Smarte måter for å ta kontroll

Slapp av og slutt ikke å drikke. Å holde deg avslappet og hydrert vil hjelpe deg med å ta kontrollen over blæren. Røyking vil ikke hjelpe på blæreproblemene, så dropp den uvanen når du først er i gang.

Tips og råd

Hydrer

Hydrer

Ikke kutt ned på vanninntaket. Kanskje du tror at det vil hjelpe på lekkasjene å drikke mindre, men det vil bare føre til dehydrering og muligheten for at urinen din konsentreres. Mer konsentrert urin kan føre til blæreinfeksjoner og det er det ingen som ønsker seg.

Moderasjon

Moderasjon

Triggere som koffein, alkohol og kunstige søtningsmidler kan øke trangen til å gå på toalettet. Men slapp av, du trenger ikke å si takk og farvel til det gode liv, det hadde bare vært bra for deg å kutte ned på for eksempel koffein.

Slutt å røyke

Slutt å røyke

Du vet allerede at røyking ikke er bra for helsen, men enda en grunn til å slutte skader ikke. Visste du for eksempel at tobakk kan forverre urinveissymptomer? For ikke å glemme at hostingen som kommer med røyking ikke hjelper mot urinlekkasje.

Slapp av

Slapp av

Stress er aldri behagelig, spesielt ikke siden det kan forårsake urinlekkasje eller gjøre symptomene dine verre. Ved å bruke avslapningsteknikker som pusteøvelser og meditasjon, kan du bli bedre på å kontrollere blæren.

Vitnesbyrd

Her er et tips om væskeinntak som har hjulpet meg. Kutt ned på væskeinntaket et par timer før du går til sengs.

Ken
67

Øv på kontroll

Lær om øvelser som kan hjelpe deg med å ta kontrollen.

Øvelser som hjelper mot urinlekkasje og inkontinens

Typer og årsaker

Hva forårsaker urinlekkasje og hvilke typer finnes?

Typer og årsaker til urinlekkasje og inkontinens

Vitnesbyrd

Jeg vil ikke at kollegene mine skal se de brukte innleggene i avfallsbeholderen på toalettet, så jeg pakker dem inn i toalettpapir før jeg kaster dem.

Trevor,
42

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.