Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. · Hva er informasjonskapsler? Jeg samtykker

Sammen utgjør vi en forskjell

I arbeidet med beboere, sykepleiere og annet personale innen helsevesenet, bestreber vi å utvikle nye og mer effektive måter for å tilby moderne kontinenspleie for situasjoner i det virkelige liv.

Apotek og bandagist

Vårt brede utvalg av produkter hjelper deg å møte kundens behov og bedre hverdagen deres.

TENA essens

Hjemmebasert omsorg

TENA produkter og tjenester gir optimal komfort og sikkerhet i hjemmemiljøet og utgjør en stor forskjell.

TENA essens

Institusjon

TENA hjelper deg å tilby best mulig pleie til dine beboere.

TENA essens

TENA er en del av SCA, et ledende globalt selskap for hygiene- og skogsindustriprodukter

Gruppen leverer og produserer bærekraftige produkter for personlig pleie, mykpapir og skogsindustriprodukter. Produktene selges i rundt 100 land under mange sterke merker, inkludert ledende globale merker som TENA og Tork, og regionale merker som Lotus, Libresse, Tempo og Libero. Som Europas største private skogseier, legger SCA betydelig vekt på bærekraftig skogsforvaltning. Gruppen har rundt 44 000 ansatte. Salg i 2014 beløp seg til rundt SEK 104 milliarder (EUR 11,4 milliarder). SCA ble grunnlagt i 1929, og har hovedkvarter i Stockholm, Sverige.

Banebrytende innovasjoner

Med en økende aldrende befolkning og mange enkeltpersoner som i stillhet lider av inkontinens, [1] er det et stort behov for personlig og effektiv kontinenspleie. Hos SCA og TENA er vi stolte over vår forpliktelse til å designe banebrytende og innovative produkter og løsninger. Vi var for eksempel de første til å utvikle kontinensbeskyttelse som var spesifikt formet for å følge kroppens konturer.

Finn ut mer om vår nyeste innovasjon

Skreddersydde løsninger, i dag og i fremtiden

Hos TENA er vi engasjert i å tilby produkter og løsninger som er skreddersydd for å passe våre individuelle kunders behov. I arbeidet med beboere, spesialistsykepleiere og annet personale innen helsevesenet, bestreber vi å utvikle nye og mer effektive måter for å tilby moderne kontinenspleie for situasjoner i det virkelige liv.

TENA essens

Samarbeid med TENA

Å samarbeide med våre kunder er vesentlig. Ved å kjenne helsepersonalets hverdag forstår vi hvordan vi kan hjelpe i forskjellige arbeidssituasjoner og samtidig  tilby de beste produktene og tjenestene til de du tar hånd om.

Vårt samarbeid i praksis

I 2012 holdt TENA et omsorgsarrangement i YueTan, Xicheng District, Kina. Det involverte 70 deltakere fra media, direktører fra 26 bofellesskap, sykepleiere fra Beijing Nursing Association (BNA) og slektninger som fungerte som omsorgspersoner. I løpet av arrangementet ble pleiernes historier fra virkeligheten presentert, med fokus på erfaringen med å leve med inkontinens, og den omfattende påvirkningen dette hadde på livskvaliteten.

Å samarbeide med TENA

TENA essens

Referanser:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (English Extract).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013.